tiivaääred vähemalt vahetatavad tunduvad aga kui astmelauad sama mädad siis vaevalt, et midagi muutunud. välimusel pole väga vigagi. aga mingid kummalise kohapeal olevad tuled küll häirivad... esimese oksaga killud taga
tundub minu jaoks natuke liiga ilu-disain masin. Et metsas käia tuleb kõvasti ümber teha., või siis käid metsas ära ja ümber tegemist vajavad asjad tulevad nagunii küljest ära
Polaris Sportsman 700 hakkas sõitma, kuigi tahab ikka veel üht teist nokitsemist.Nagu Tallinna linn, mis kunagi ei valmi Hunt : 5135402
nii palju kui mina olen kuulnud siis see masin nagu rohkem prototüüp ei ole tehasest välja tulnud ühtki masinat veel ja ka seda mootorit ei ole tehasest välja tulnud ainult näitamiseks aja testimiseks tehase territooriumil.
Lääne-Virumaa,Kavastu 5164432 Yamaha 700 EPS sinine
Kui vaadata pildil olevt ATV-d siis külje plastikul on kirjutatud X6 mis peaks siiski tähendama 600cc mootorit.Motohobis on X5 s.t 500cc mootoriga.Või ma eksin?
Jää on liikuma hakkanus ja X6 siis juba väljas.Ainult,et CF-625 aga mootor ikka 594CC.Võimsut kõigest 2kw rohkem kui 500-el. http://www.cfmoto.cn/Product.php?id=2
Sain siis Tartus x 6 proovida . Muljed head, arvestades seda ,et vötsime karbist välja ja tuld. Edasi minek hea ,teravam .Usun et 100km pärast käib ka lahtisemalt. Mina pilliga igati rahul.
tartus olemas. sain proovida. platsisõidul ei saanud erilist vahet aru, selleks vaja veidi turnida. kindlasti uus ja sisse töötamatta ka alles- 5km sõitnud. suuremaid uuendusi siis niipalju et pritsung,ülemised õõtsad alum sulamist ja KÄRUPISTIK mootor sama mis 500 aga pea ja kolb teine. uued pead siis kohe tulemas ja hinnaklass pidi jääma 5k kanti- kolb silinder, pea ja tihendid. nii et kõik oma 500seid ümber tuunima
On kuulda negatiivset infot,et ei tööta see pritsung(kas ongi see pritsung) õieti,ei käivitu hästi,"sureb" välja,ei tööta ühtlaselt?Kas vastab tõele ja kas veel kohanud keegi mingeid anomaaliaid.