Z6

Küsimused, probleemid ja uudised

Moderaatorid: makuke, kala

Z6

PostitusPostitas scorp » 22 Veebr 2010, 15:16

Tere.
On ka tehniliselt suuri erinevusi võrreldes X6-ga?Kuidas vastupidavusega on?Esineb neil ka mingeid tüüpvigu?
Võimed maastikul võrreldes ATV-ga.Oleks nagu UTV aga kirjas et Bagi.
http://www.cfmoto.cn/Product_info.php?id=126
http://www.auto24.ee/used/682489
Tänud.
scorp
ATV söber
ATV söber

Re: Z6

PostitusPostitas hone » 22 Veebr 2010, 19:45

Ta on ju mõõtmetelt suurem,massilt raskem,lenksu asemel on rool ja tüdruku saad ikka oma kõrvale istuma panna. :cool: Tehniline pool,nagu mots ja sillad peaks kõik sama olema.Tüüp vigu ei oska vist Eestimaal keegi veel öelda kuna neid aparaate lihtsalt pole veel siin.Märtsi lõpus tuleb 4tk,mis motohobi pealik kõik on maha müünud.Ühe neist minule.Eks siis näeb ja oskan ka kommenteerida.Kuna on tegemist polaris RZR koopiaga,siis loodan parimat.Omal praegu cf500 utv juba aasta otsa ja vinguda pole midagi,tsentrifugaal sidur suri kohe esimese 100km ära-milleks ei tea keegi,pandi uus sisse ja nüüd ligi 1000km ilusti toiminud.Ei saa ka öelda et metallis liiga palju riisi oleks,nädal tagasi põrutasin lumerajal lada 05 pepu nii kortsu,et tagarattad ei tahtnud teisel enam ringi käia :lol: minu pillil oli esistange plast pilbasteks,aga rauad selle taga korras.Aitab CF reklaamist,eks igaüks ostab omale sellise pilli nagu võimalused lubavad.
CF 500 UTV
Kasutaja avatar
hone
ATV söber
ATV söber

PostitusPostitas voltage » 22 Veebr 2010, 19:46

ATV-ga võrreldes kindlasti läbivus halvem,pikk kere ei lase kraave ületada ja suur kaal pehmel maastikul kõva miinus ,plussiks kindlasti turvakorv ja kaks istet saad sõbrale sõitu teha.. :)
ATVTU
Kasutaja avatar
voltage
ATV fänn
ATV fänn

PostitusPostitas scorp » 22 Veebr 2010, 21:40

hone kirjutas:Ta on ju mõõtmetelt suurem,massilt raskem,lenksu asemel on rool ja tüdruku saad ikka oma kõrvale istuma panna. :cool: Tehniline pool,nagu mots ja sillad peaks kõik sama olema.Tüüp vigu ei oska vist Eestimaal keegi veel öelda kuna neid aparaate lihtsalt pole veel siin.Märtsi lõpus tuleb 4tk,mis motohobi pealik kõik on maha müünud.Ühe neist minule.Eks siis näeb ja oskan ka kommenteerida.Kuna on tegemist polaris RZR koopiaga,siis loodan parimat.Omal praegu cf500 utv juba aasta otsa ja vinguda pole midagi,tsentrifugaal sidur suri kohe esimese 100km ära-milleks ei tea keegi,pandi uus sisse ja nüüd ligi 1000km ilusti toiminud.Ei saa ka öelda et metallis liiga palju riisi oleks,nädal tagasi põrutasin lumerajal lada 05 pepu nii kortsu,et tagarattad ei tahtnud teisel enam ringi käia :lol: minu pillil oli esistange plast pilbasteks,aga rauad selle taga korras.Aitab CF reklaamist,eks igaüks ostab omale sellise pilli nagu võimalused lubavad.

:shock: imestama paneb see, et kõik müüdud mis tellitud.Hakkas silma just tema disain.Oman ise ka praegu CF-i ja kurta pole midagi erilist.Ainuke mis on,et sukeldudes lintidega suurtesse lumehangedesse jääb jõudu pisut puudu.Aga tänan siiski ülevaate eest ja eks jään ootama uut partiid kui ma juhuslikult meelt ei muuda.
Aga mis värve sealt tulemas on?
scorp
ATV söber
ATV söber

PostitusPostitas isantija » 22 Veebr 2010, 21:56

ära kiirusta, varsto tuleb can amil ka sxs välja :)
Can AM Outlander 800 XT
Kasutaja avatar
isantija
ATV-Sport.net sõltlane
ATV-Sport.net sõltlane

PostitusPostitas scorp » 22 Veebr 2010, 22:30

isantija kirjutas:ära kiirusta, varsto tuleb can amil ka sxs välja :)

Ega eriti ei kiirustagi aga can-am tahab meeletult palju rulli ka saada mida muidugi pole kellelgi palju.Minuarust cf-i disain teeb selle sxs-le silmad ette.See muidugi minu arvamus.
scorp
ATV söber
ATV söber

PostitusPostitas isantija » 22 Veebr 2010, 22:42

välimust ju uuel can amil ei tea
aga selge, et see CF on vähemalt poole odavam
disain on Z6 l ok, kuna copy paste Polariselt
kummaline on see, et hiinlased oma kopeerimisega
ei suuda kw kopeerida
arvan, et see napp kw arv rikub kogu lõbu...
Can AM Outlander 800 XT
Kasutaja avatar
isantija
ATV-Sport.net sõltlane
ATV-Sport.net sõltlane

PostitusPostitas scorp » 22 Veebr 2010, 22:48

Cf teeb ju 800 mootoreid aga huvitav miks meie neid ei näe?Või riisiraud ei kannata võimsamaid.
http://cfmoto.ee/index.php?m=galerii
Galerii lõpus täitsa olemas 800 mootor.
scorp
ATV söber
ATV söber

PostitusPostitas isantija » 22 Veebr 2010, 23:01

näe kuradid on can ami mootorist ka koopia teinud :)
ehk siis rotaxi mootorist....
huvitav mitu kw ?
Can AM Outlander 800 XT
Kasutaja avatar
isantija
ATV-Sport.net sõltlane
ATV-Sport.net sõltlane

PostitusPostitas hone » 22 Veebr 2010, 23:17

See 800cc mootor on alles liiga toores teema.600-sest räägiti ka juba aasta aega tagasi. Mulle tuleb sinine.
CF 500 UTV
Kasutaja avatar
hone
ATV söber
ATV söber

PostitusPostitas no fear » 23 Veebr 2010, 00:30

ja kusjuures vaadates esisilda on sellel parem ehitus, kui jaapanlastel-hakkas silma
Kawa 650-27"EX-id, teed näitab Garmin 60 CSx ja Polaris 600-vana aga tubli!!! Kusjuures-mõlemad tarvitavad bensiini.
no fear
ATV sõltlane
ATV sõltlane

PostitusPostitas scorp » 26 Veebr 2010, 10:26

hone kirjutas:...tuleb sinine.

Ma kuulsin,et tulevad kollased!Stenos 2 sinist ja 2 punast nagu ma aru olen saanud.
scorp
ATV söber
ATV söber

PostitusPostitas hone » 30 Aug 2010, 21:49

Nüüd on ta siis lõpuks kohal ja kodus.Esmamulje positiivne.Eks nüüd tuleb natuke ringi kärutada ja siis saab täpsemalt oma arvamust avaldada.
CF 500 UTV
Kasutaja avatar
hone
ATV söber
ATV söber

PostitusPostitas scorp » 30 Aug 2010, 22:09

hone kirjutas:Nüüd on ta siis lõpuks kohal ja kodus.Esmamulje positiivne.Eks nüüd tuleb natuke ringi kärutada ja siis saab täpsemalt oma arvamust avaldada.

Palju õnne siis.Ma loobusin sellest üritusest ja siirdusin Can-am maailma.Imestama paned saabumisaeg.Kui enne käidi välja mingi mai algus siis reaalselt augusti lõpp.Oleks tol hetkel kohapeal olemas oleks ka ostnud.
scorp
ATV söber
ATV söber

Mine CFMoto

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist