isantija kirjutas:kas see teema peab olema kitsas ja ainult CF omanike kohta ?

Hunt kirjutas:Selline teema oli kuskilVist
Aga põhiliselt ikka lõbusõiduks. Aga teen ka tööd, toon metsast puid, niidan teeääri (Hobuniiduk sabas), vean mulda , sõnnikut jne. olen ka heina karutanud, jällegi vana hobu kaarutajaga. Saab teha kõike, mida vaid vedada suubab

romeo kirjutas:hunt sul ka cf?? tunnen kaasa mina kasutan om cf tolmukorjamiseks. hiljuti leidsin anagaarist tolmusena ja üllatus oli suur... minu omaolin juba unustanud peaks vist maha müüma

nod476 kirjutas:romeo kirjutas:hunt sul ka cf?? tunnen kaasa mina kasutan om cf tolmukorjamiseks. hiljuti leidsin anagaarist tolmusena ja üllatus oli suur... minu omaolin juba unustanud peaks vist maha müüma
Natuke julma ei pane CF-i meestele?

nod476 kirjutas:Hunt kirjutas:Selline teema oli kuskilVist
Aga põhiliselt ikka lõbusõiduks. Aga teen ka tööd, toon metsast puid, niidan teeääri (Hobuniiduk sabas), vean mulda , sõnnikut jne. olen ka heina karutanud, jällegi vana hobu kaarutajaga. Saab teha kõike, mida vaid vedada suubab
hunt sul ka cf?? tunnen kaasa mina kasutan om cf tolmukorjamiseks. hiljuti leidsin anagaarist tolmusena ja üllatus oli suur... minu omaolin juba unustanud peaks vist maha müüma

weltmaster kirjutas:rahu,rahu- ei ole pillil häda midagi, pill on ennast igati õigustanud selle raha eest ja enamgi veel. RS on cf esirinnas.

maikl369 kirjutas:nod476 kirjutas:Hunt kirjutas:Selline teema oli kuskilVist
hunt sul ka cf?? tunnen kaasa mina kasutan om cf tolmukorjamiseks. hiljuti leidsin anagaarist tolmusena ja üllatus oli suur... minu omaolin juba unustanud peaks vist maha müüma
Vaadaks klubi liikmed.Juba hakkatakse pihta.Cf tehakse jälle maapõhja.Mis sa tast ültse endale siis muretsenud oled kui ainult tolmu kogub?Järelikult tegid ka sina kunagi natuke vale liigutuse.(Või äkki kingiti)
On suur vahe kas Cf osta 60 000.- eest või nt Can-Am 150 000.-
Mina ja paljud cf-i omanikud saavad oma tööd/sõidud tehtud ka cfmotoga.
Minul nt pole mõttet 150 000.- magama panna kui kasutan ATV-d ainult (nädalas/kuus korra) töötamiseks/vahest ka lõbusõit.
Ma arvan,et siin klubis on veel minuga ühte meelt inimesi.

Karkuse kirjutas:Jätke ykskord see CF rahule. parimat ATV-d ma töötegemiseks ei tea.Mul majapidamises kawasaki 2008 suzuki 2009 ja siis kaCF.Lihtsalt CF on500 ,tema miinus.Ja olen esimene vist , kes vahetab margipilli CF-i vastu. Veebruari löpus ma siis uue CF omanik.

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist