Moderaator: makuke

uudo kirjutas:Võiks täpsustada varguste puhul kust täpselt varastatakse. Näiteks: kas eramajade või korrusmajade juurest, garaazist või hoone kõrvalt, kuidas siseneti, jne...
Äkki joonistub siis mingi käekiri välja?
Teised oskaksid ennast rohkem kaitsta ka !

ivar@kb.ee kirjutas:No peab ikka päris-päris julge olema, et hoida öösel maja ees. Vahet pole, et on eramaja, pätt käib igal pool. Raua-Robertil sõideti mingi kallis dziip kunagi läbi aia ja heki maja hoovist minema ja viidi Koplisse garaazi.
Peab ikka masinatele tsiklialarmid peale panema ja nüüd ehk ka see GPS seade. Kulu kokku kuskil 5000 kr aga kasu ikka 100 tuh.kr.

ivar@kb.ee kirjutas:No peab ikka päris-päris julge olema, et hoida öösel maja ees. Vahet pole, et on eramaja, pätt käib igal pool. Raua-Robertil sõideti mingi kallis dziip kunagi läbi aia ja heki maja hoovist minema ja viidi Koplisse garaazi.
Peab ikka masinatele tsiklialarmid peale panema ja nüüd ehk ka see GPS seade. Kulu kokku kuskil 5000 kr aga kasu ikka 100 tuh.kr.

, lisana on veel se pult ka mis hakkab piuksuma ,kui atv signa tööle hakkab ehk vist tagasisidega pult 

emziou kirjutas:Nii sain siis t2na natukene infot . Öösel mingi enne viite k2is valge kaubik siis minu juures kylas ja võttis atv kaasa. Nagu olen lugenud siis erinevates kohtades on seda valget kaubikut liikumas nähtud , seega oleks õnnelik kui kellegil oleks auto registri number, sellest võiks mulle teada anda koheselt kas siis siia foorumisse või helistada 58032225 Martin.
Ettetänades valge kaubiku ohver

emziou kirjutas:Nii sain siis t2na natukene infot . Öösel mingi enne viite k2is valge kaubik siis minu juures kylas ja võttis atv kaasa. Nagu olen lugenud siis erinevates kohtades on seda valget kaubikut liikumas nähtud , seega oleks õnnelik kui kellegil oleks auto registri number, sellest võiks mulle teada anda koheselt kas siis siia foorumisse või helistada 58032225 Martin.

nokiaa kirjutas:emziou kirjutas:Nii sain siis t2na natukene infot . Öösel mingi enne viite k2is valge kaubik siis minu juures kylas ja võttis atv kaasa. Nagu olen lugenud siis erinevates kohtades on seda valget kaubikut liikumas nähtud , seega oleks õnnelik kui kellegil oleks auto registri number, sellest võiks mulle teada anda koheselt kas siis siia foorumisse või helistada 58032225 Martin.
Mis atv kaas ,kus võeti ,kuidas ära veeti ,kus hoidsid -anna rohkem infot

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist