griips kirjutas:klemm kirjutas:No see ju hea kulu. Suzukiga asfalt ja kruus 15-17 sajale, oleneb kuidas vajutada.
Unustasid adra jälle taha?
Atra mul pole, a 40-ga ka ei sõida, ikka sajaga lasen

griips kirjutas:klemm kirjutas:No see ju hea kulu. Suzukiga asfalt ja kruus 15-17 sajale, oleneb kuidas vajutada.
Unustasid adra jälle taha?
Agronaut kirjutas:Tuli hea mõte-võtan oma CF i ja teise CF i ,mis väidetavalt poole vähem kütust tarbib ning läbime koos teatud vahemaa. Siis teeme kontrolltankimise ja vaatame kulu. Loodan saada rivisse veel ühe Kawasaki ,700 se Suzuki ja Polarise,eks näis mis õnnestub.
klemm kirjutas:Ainus erinevus mis mina kohanud olen oli sultsi sõidul, kui canam võttis 10 liitrit rohkem kui suzuki ja seda ikka väga korralikul maastikul
Agronaut kirjutas:Selgitan veel kord-minu eesmärk on välja selgitada /---/ kas 15 l/100 maanteel püsival kiirusel 40 km/h on anomaalia või reaalsus.
Agronaut kirjutas:Selgitan veel kord-minu eesmärk on välja selgitada kas minu CF võtab teise CF ga võrreldes tavatult palju kütust või ongi selline kulu loomulik.Kui võtab palju siis on midagi korrast ära ,kui peabki nii palju tarbima-mis teha,ise ostsin sellise! samas on hea teada saada palju tarbivad analoogsed nn. margikad. Loomulikult saan aru et hiinakas veab palju rauda endaga kaasas,mootor ei ole kõige ökom, jne. veel kord-tahan teada kas 15 l/100 maanteel püsival kiirusel 40 km/h on anomaalia või reaalsus.
Stoneman kirjutas:Ei hakka uut teemat tegema, tekkis üks küsimus, äärmiselt loll tõenäoliselt, aga küsin siiski. CF500-2A tooreklapi hoob või lüliti - kus pool see sõidu ajal peaks olema? Paremal või vasakul? Paremal pool siis klapi sümbol ja vasakul "poolik" nool. Siiani arvasin, et sõidu ajal peaks paremal olema, samas üks härra väitis vastupidist.
Stoneman kirjutas:Ei hakka uut teemat tegema, tekkis üks küsimus, äärmiselt loll tõenäoliselt, aga küsin siiski. CF500-2A tooreklapi hoob või lüliti - kus pool see sõidu ajal peaks olema? Paremal või vasakul? Paremal pool siis klapi sümbol ja vasakul "poolik" nool. Siiani arvasin, et sõidu ajal peaks paremal olema, samas üks härra väitis vastupidist.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline