Hunt kirjutas:Antud pilti vaadates ei jäta need asjad mulle isiklikult eriti töökindlat muljet

Sorry aga nii tundub. Olen ka ise selline asjade iseleiutaja ja austan selliseid inimesi, kes ise midagi teha tahavad ja oskavad.
Mm, isetegemise kohalt - kõik asjad on ju isetehtud, kui selle valmistamisel ei ole kasutatud roboteid.

Erinevus suurettevõttega lihtsalt seisneb selles, et mina täitsin kõik tehnoloogilise tootmisprotsessi etapid ise. Ja erineb ka muidugi lindi tootmistehnoloogia.
Siinkohal tõmbaksin mina selge piiri sõnade "isetegemine" ja "ebatöökindel" vahele, sest need ei ole omavahel otseses seoses.
Hunt kirjutas:Vaatan, et see lintide ühendus jätab sissepoole tobedad teravad randid, millest tugirattad koguaeg üle peavad jooksma, kas see kuidagi raputama ei hakka ja egas ee rattaid ära ei lõhu.
Minu arust on kõikidel ATV-del ikkagi korralik vedrustus all.
Esimene asi, mida ma üldlevinud HiSun roomikuid Suzuki Kingquadi all kasutades märkasin ja parendada tahtsin, oli juhtratta kinnitusviis (olen üsna kindel, et ka "parematel" roomiku markidel oli varasematel aastatel selline kinnitus - kust siis muidu hiinlased šnitti võtsid, hilisematel olen juba ka määrdenipleid jm suuremat vastupidavust tõotavaid asju küljes näinud).
Selle plastikust juhtrattasse stoperdatud laagri asemel tegin mina "sandwich" koostu, mis pressib omavahel kokku juhtrattad, vaheseibid, laagrite sisemised saaled ja vahepuksid. Nüüd ei lange kändu sõites ATV raskus korraga ühele, vaid kahele juhtrattale. Laager asetseb metallraamis ja ei tule kuidagi sealt välja.
Selle raputamise osas on Sul osaliselt õigus - raputab pisut ainult sellepärast, et kahe vinkli tsentrivahe on 90mm ja see tekitab "merelaine" ja betoonil või asfaltil sõites ei vaju vinkel pinnasesse. Lumel, mudas või põllul sõites ma ei näe probleemi, kus sõitmiseks ongi roomik mõeldud.
See "rant" sellel lindil on kummist. See ei ole siiamaani seganud ja tunda andnud.
Ja kui muretsed lindi ühenduskoha vastupidavuse pärast, siis mul on pärast muid töid plaanis teha katse, kus kolme M6 poldi abil ühendatud protektori juppide liitekoha tugevust kontrollin 120HP neliveolise traktoriga.
Ma tean, et mu roomik näeb kalli välismaa toodangu kõrval välja tahumatu nagu eestlane ise, aga ega see teda vähem funktsioneerivaks tee.

Tõde selgub lumes.