Nüüd on ka Eestis Finntrail riiete ametlik edasimüüja olemas- Motohobi OÜ
Kataloog https://finntrail.com/catalog/
Suuruseid saab valida kõige paremini siit, kasutades kalkulaatorit :https://finntrail.ru/sizes/
rixx kirjutas:Amigo, ise ostsid omale selle komplekti ära?
LauriJ kirjutas: Ühesõnaga Finntrail tundub olema mingi õhku täispuhutud teema aga tegelikult kraami pole kellegil.
Ain kirjutas:Aga mis ime see Finntrail peaks olema? Olen kasutanud DAM-i ja Visioni hingavaid kahlakaid. Väga head! Hingavad.
LauriJ kirjutas:Ega ma ka ei ole neid enne proovinud. Mõtlesin ka, et kui on spets mudas püherdamiseks tehtud, siis ehk veidi vastupidavamad. Visionid suutsin päris kiiresti puru teha. Visionid on kallimad ka, ca 300€ vs Finntraili 200€. Oleks tahtud proovida.
Amigo, sul mingit Medium Long kraami on?
LauriJ kirjutas:Ega ma ka ei ole neid enne proovinud. Mõtlesin ka, et kui on spets mudas püherdamiseks tehtud, siis ehk veidi vastupidavamad. Visionid suutsin päris kiiresti puru teha. Visionid on kallimad ka, ca 300€ vs Finntraili 200€. Oleks tahtud proovida.
Ain kirjutas:LauriJ kirjutas:Ega ma ka ei ole neid enne proovinud. Mõtlesin ka, et kui on spets mudas püherdamiseks tehtud, siis ehk veidi vastupidavamad. Visionid suutsin päris kiiresti puru teha. Visionid on kallimad ka, ca 300€ vs Finntraili 200€. Oleks tahtud proovida.
Arvan. et katki võid teha misiganes püksid. Visionid mis endal täna on mäletamistmööda ka kuskilt lausa 6 kordsed. Eelnevad Dami omad lihtsalt kulusid ära lõpuks tagumiku õmbluste juurest. Alati on võimalus säästa kahlareid tõmmates nendele peale mingid teised püksid... Keegi sõitis kunagi teksadega millel sääred lühemaks tõmmatud. Need muidugi peavad olema head suured et liikuvus oleks ok.
Toyamees kirjutas:Sooviks ka omale Finntraili komplekti soetada. Ega neid kellelgi riiulis ilmselt müüa pole?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline